Webbplatsens överlägg

Gud gör mig levande

Gud gör mig levande i alla tider, på samma gång. Mitten av alla inre förekomster och det sovande uttrycket i en förvandling, givande förhållanden intill ett evigt skapande, det är gåvan att uppleva den frälsning i vilket vi är ett med anden och Jesus Kristus. En levande livsform och det mäktiga skyddet i linje med ödets alla skalor, levereras med kärlek från Gud. En neutral tidsresa som förvandlar oss människor med en levande synlighet, av fred i alla skådade befogenheter till andra slags uppkomster i det heliga livet. Med glädje så skimras livets alla former, och med drömmar bygger vårt själsliga öga ett levande inflöde, den andliga gåvans alla intryck med Guds närvaro. Vi kommer att kommunicera i andliga gåvotermer, den mänsklig tiden är ett underverk, stora inre flöden och nya himmelska dörrar kommer visa var vi ska vandra. Med kärlekens evighet och med en övertygelse att Jesus Kristus snart kommer till jorden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *