Webbplatsens överlägg

Kärlek från Gud

Vårt nya liv, är i nutiden och inom oss alla. Med hopp om ett evigt skapande, så blir denna fria form, med en evig tro, övertygelsen i en verklighet. Samtidens rymd i en direkt koppling till Jesus Kristus, en formad tankekurva, som ger oss alla utrymme att växa i vårt liv. En respektfull längtan att vara öppensinnad, och flexibel i vår resa, till nya inre flöden. Gåvan från Gud är ett levande rum, i ett livsäventyr, som sker med tidsfunktioner, och en längtan att vara öppen i den heliga andens närvaro. Kraften är med oss i alla steg som vi tar på denna evighet, med ett nytt funktions andrum, är gåvan ett möte med alla tidsrymder, just nu är vårt eviga liv, direkt kopplat med en livstro. Denna öppning som vi formas med är ordets nya tankeform, i en livsfrid och med ett skapande andrum. Minnets alla rymder, är ömt ett levande skapelseflöde, med hoppet och kärleken till varandra, tack Jesus Kristus. En verklig funktion, är det som vi tar tag i, med alla funktioner i ett levande möte, i alla skapelser. Världens alla tankar, är en fri gåva, att leva i hoppets alla toner.

Med ett upplyftande inre flöde, så justerar vi denna idé, att med ett stort mod, och en öppen väg, till alla insikter, känna Gud i alla våra upplevelser. Att vi är frimodiga, att skapas i livet, i gemenskapen, en värdslig form som nuddar oss med ny styrka, det är kärleken från Jesus Kristus till oss alla. Denna kärlek från Gud verkar inom oss i nya flöden, denna gåva är en givande livstid. Detta är också vårt arv, som nu sker inom oss, låter styrkan med nya utsikter, vidröra oss alla, i en öppen gemenskap. Detta skapar frid i våra hjärtan, en balansgivande skapare, som nu är livets fria lovord, detta är ljuset från Jesus Kristus. Det som är livets väg, i alla stunder, så skapar Gud ordet inom oss, med frid och livskraft. Att uppfatta verkligheten sker med förtröstan.

Av kärlek och med mod, sker en ny resa, och ett inre hopp, i vår övertygelse, att vi skapar nytt i allalivshändelser. Ett verkligt nu och en tro, halleluja. Med förtröstan så upplever vi vår värld, inom frid och livskärlek, tack Jesus Kristus, vi lovprisar dig, lyfter våra armar och sjunger, i ditt namn, vi ber om friheten och livskunskapen, utav böner och livsmod, vi lyfter upp alla upplevelser. I ett gott mod, och med samförståndet, intill evigheten så skapas ett livsljus, i livets alla former, med friheten i ett övertygelsens evighetträd. Jesus Kristus, är nära oss, existerar i alla våra tankar, och med denna övertygande era, i livet sker ett genombrott, inom oss alla. Vi uppfattar livet och skapar nytt med en ny unik samhörighet, i denna evighet, sker Guds vilja och syfte. En frihetslinje i alla evigheter, med Jesus Kristus. Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *