Webbplatsens överlägg

Jesus vårt liv

Ta emot Jesus, i våra hjärtan, bygga upp de behövande och ge dem omsorg. Att med sitt engagemang låta den helige anden, guida oss till goda gärningar, och med Guds kraft så sker det som vi själva gör i handling. Med bön och en verklig långsatsning jobba på den kristna relationen mellan människor och direkt närhet med kristna vägar. Det som denna värld förenar mellan olika individer, och det som en personlig närhet med olika hjälpande händer, gör till en värdefull livsfrid i alla kristna människors livssituationer.

Det levande ordet och den gemensamma grunden i samhället, hand i hand, som ett mötande perspektiv i alla bestämda uppdrag, det vi tar omhand och beslutar oss för, det sätter vi i handling. Med den egentliga formen utav tro, mod och livets alla förbättringar, omvandlar Gud till ett bättre liv, för alla som riktats bort från detta liv, så kan en klar förbättring leda dem till en evig förvandling, med Guds kärlek som förenar dem till nya inre insikter. Ett livsmöte med Jesus Kristus, varje dag och med ett uppfört sinnelag som levererar inre tro och levande möten med Gud. Inom alla människors liv, till den dagen som är ordets levande inre form, fattar taget om det levande personliga intryck, som för oss alla till en bättre och mera öppen verklighet.

Det som vi låter oss förena, leder samhällets alla människor med ordets inre till ett bättre sunt flöde, utav en evighet med vår evige frälsare Jesus i centrum utav våra liv. Ett personligt uttryckssätt som kopplas med den evighet som vi nuddas utav, då vi fäster våra hjärtan i det eviga nutidens alla möten, med Gud som lägger oss fria, att vara dem som vi är. Ett öppet samhälle med mera sunda tankar, i greppet utav en levande världsform, så ges oss nya möten, nya gåvor, och ett levande inre, i hoppets levande vägbana, till nya uppmaningar, att klättra med tro i alla lovande underverk, detta ges oss i detta nya år 2021.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *