Webbplatsens överlägg

Med ödmjuka hjärtan

Med ett ljus i alla människors liv, så är vardagens alla upplevelser, ett intryck som gör oss levande och intresserad av det som livet presenterar för oss. Med vår övertygande vilja, och i alla steg som vi med gott mod, vandrar på denna jord, så är vår tro, det som håller oss fria, att vara de som vi verkligen kan vara, Guds barn, i en värld, där livets utmaningar stärker oss, och gör våra hjärtan mera levande. Denna kärlek som vi har inom oss, för varandra, som medmänniskor, och till olika tankar, som bygger oss med livsfred, så är övertygelsen i ett ödmjukt hjärta, det som tar bort all smärta. Vi låter Gud omfamna oss med sin eviga kärlek, och vi förenas med denna evighet, i alla former, och detta är Jesus närhet, i våra liv.

Vi är alla lika mycket värdefulla, som vi är och i denna värld, så flödar kärleken, i alla människor, för Gud älskar oss så otroligt mycket. Vi behöver verkligen känna det, och ta emot denna kärlek, som vi alla har en stor del utav. I våra hjärtan, finns denna mycket hjärtliga gåva, att vi känner hur Gud berör oss, och verkar inombords, med en stark närvaro, och ett uppbyggande Guds ord, inom alla våra evigheter med Gud. Vi kan känna och skapa något nytt, tillsammans och denna verklighet är nuddad och berörd, med det som vi kan känna av i våra hjärtan, en sådan stark kärlek, och ett levande möte, med Gud varje dag.

Det livet skapar och det som vårt inre flöde av kärlek, består av är en egen frihet och ett möte med Gud, i resten utav vårt liv. Vi kan ta emot denna kärlek, idag och alltid, vi kan säga, jag vill ta emot dig Jesus, och jag tror på dig, jag säger ja till dig. Jag vill vara en del utav dig, nu och alltid, jag vill att du flyttar in i mitt hjärta. Vi kan då känna hur Gud verkar i våra liv, och hur mycket Gud älskar oss nu och alltid. När jag tog emot Jesus, döpte mig och beslutade att följa honom, då totalt förändrades mitt liv, och jag kan verkligen för första gången känna mig fri. Att leva och upptäcka livet, med ett nytt inre, och som en ny människa i Jesus Kristus. Gud välsigna er allihopa, Halleluja, Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *